13 Mayıs 2013 Pazartesi

Acana Pacifica

 
Acana Pacifica adlı mama içeriğinde %60 somon eti bulunduran, ürünlerinde koruyucu ve katkı maddesi bulundurmayan tamamen taze gıdalardan oluşan bir mamadır. Glucosamine oranı tahıl içeren çoğu mamadan yüksek ve protein, yağ, karbonhidrat oranları dengeli bir kuru mamadır. İçeriğinde bulunan balıklar suyun derinliği yüksek okyanuslardan avlandığı için soğuk su olduğundan dolayı yağ oranı daha yüksek balıklar içermektedir. Bu ise omega 3 (dha, epa) ve omega 6 yağ asitlerine de yansımaktadır.

  Pacifica adlı mamada AB tarafından onaylanmış sentetik (yapay) antioksidanlar ya da dış kaynaklı hammadde bulundurmamaktadır. Pişirilen ürünler su eklenmeden buhar ile pişirilerek elde edilmektedir.

  Acana'da soya, pancar küspesi, hayvansal türevler v.b gibi zararlı, gereksiz içerik bulunmamaktadır. İçeriğinde doğal kaynak olan bitkiler, %60 oranında 5 çeşit balık eti içermektedir. Kalsiyum ve fosfor diğer mamalara oranla daha yüksek düzeyde ve kalça çıkığı gibi hastalığa yakalanan köpekler için faydalı besin değerleri içermektedir. Ayrıca Pacifica'da alerjisi olan köpekler için alerjisini tetikleyecek bir ürün bulunmamaktadır.

  Mamanın içeriği kuru ülkemizde bulunan kuru mamalar arasında en üst sıraya girmeyi hakediyor. Paket olarak 2.27 kg, 6.8 kg ve 13 kg'lık paketlerde bulunuyor. Standart fiyatları şu an itibariyle 49 TL, 112 TL ve 187 TL'dir. Küçük ırk köpekler için maddi açıdan pek sorun olmayacak bir fiyat ancak büyük ırk köpek sahipleri için aynı şeyi söylemek doğru olmaz. Yurtdışından ithal edilen mamalar arasında kalitesine oranla fiyatını hakeden bir mama olduğunu belirtmekte de fayda var.

İÇERİĞİ
Kemiksiz somon, somon eti, ringa eti, alabalık eti*, yeşil bezelye, kırmızı mercimek, tane patates, kemiksiz ringa, kemiksiz dil balığı, ringa yağı, bakla, kanola yağı, güneşte kürlenmiş yonca, bezelye lifi, doğal balık aroması, tane elma, tane armut, tatlı patates, kabak, balkabağı, yabani havuç, havuç, ıspanak yaprağı, yaban mersini, böğürtlen, su yosunu, hindiba kökü, ardıç meyvesi, melek kökü, kadife çiçeği, tatlı rezene, nane yaprağı, lavanta, biberiye.
* ACANA alabalık öğünü, canlı yakalanmış dil balığı, pisi balığı ve Alaska morina içerir.

KATKI MADDELERİ
Vitamin A takviyesi, vitamin D3 takviyesi, vitamin E takviyesi, niyasin, riboflavin, folik asit, biyotin, vitamin B12 takviyesi, çinko proteinat, demir proteinat, manganez proteinat, bakır proteinat, selenyum mayası, kurutulmuş Enterococcus faecium fermantasyon ürünü.


Ham protein (min.)33%
Ham yağ (min.)17%
Ham lif (max.)5%
Nem (max.)10%
Kalsiyum (min.)1.5%
Fosfor (min.)1.2%
Kalsiyum: Fosfor Oranı1.3:1
Omega-6 (min.)
LA
2.5%
1.6%
Omega 3 (min.)
EPA (min.)
DHA (min.)
2.0%
0.5%
0.7%
Omega 6:Omega 3 oranı1.25:1
Glukozamin (min.)700 mg/kg
Kondroitin sülfat (min.)900 mg/kg

Aminoasitler

Lizin2.9%
Treonin1.7%
Metiyonin0.89%
İzolösin1.47%
Lösin2.5%
Valin1.75%
Arjinin2.18%
Fenilalanin1.41%
Histidin0.7%
Triptofan0.3%
Sistin0.3%
Tirozin1.0%
Taurin0.2%
Bitkisel Ek Maddeler

Radika kökü700 mg/kg
Meyan kökü500 mg/kg
Melek kökü350 mg/kg
Çemen otu350 mg/kg
Kadife Çiçeği350 mg/kg
Tatlı rezene350 mg/kg
Nane yaprağı300 mg/kg
Sarı papatya çiçeği300 mg/kg
Hindiba kökü150 mg/kg
Zater150 mg/kg


Önerdiğimiz köpek maması ürünlerini güvenilir ve uygun fiyata almak isterseniz sitemize özel ekstra %6 indirim kodu olan KBESLENME ile buraya tıklayarak petlebi.com'dan daha ucuza satın alabilirsiniz.

2 yorum:

Köpeklerde Beslenme Nasıl Olmalıdır?

      Köpeklerde beslenme de insanlarda olduğu gibi yaşam kalitesini ve süresini artıracak önemli bir ektendir. Köpeklerde beslenmede olmazs...