9 Eylül 2020 Çarşamba

Mama İnceleme İstekleri

     İncelenecek çok fazla mama var ve sizlerden gelen yoğun taleplere ne yazık ki yetişemiyoruz. Biz yaklaşık 7 sene önce bu blogu,  dostlarımızın da yediğine içtiğine kendimize dikkat ettiğimiz gibi nasıl dikkat ederiz diye araştırırken bulduğumuz bilgileri bizim gibi ilgilenen ama araştıracak vakti olmayan insanlara sunmak için yola koyulduk.  

    Çok bilinen markaları araştırıp sizlere sunduk ancak mama piyasasındaki büyüme ile her geçen gün yeni markalar bu pazarda belirmekte. Bu yüzden yorum kısmında sizlerden gelen istekleri inceleyip yayınlamaya karar verdik.

    Eğer incelenmesini istediğiniz ve incelemesi olmayan mama varsa yorum kısmından bize belirtirseniz sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Dostlarınızla beraber mutlu günler dileriz. 

19 yorum:

  1. Mutamin Organics: North Atlantic Health nasıldır?

    YanıtlaSil
  2. Brit cere,premium ve fresh arasındaki fark nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Brit Care Fresh daha kaliteli ve zengin içeriklerle hazırlanmış mama serisidir. İçeriğinde %60-%70 oranında et bulunmaktadır. Brit Premium'da ise et oranı daha düşüktür (%30 civarı) ayrıca içinde mısır ve pirinç bulunmaktadır.

      Sil
  3. lütfen artık tekrar analiz yapın en son kaç sene önce yapmışsınız.

    YanıtlaSil
  4. North Atlantic Health

    YanıtlaSil
  5. Eminent mama hakkinda bilgi verirmisiniz? Bu arada sizin yorumlarinizi cok ozledik ltf uzak kalmayin bizlerden, saygilar...

    YanıtlaSil
  6. Kudo mamalari inceler misiniz?

    YanıtlaSil
  7. yetişkin köpeklere yavru köpek maması vermek daha besleyici olmaz mı? yetişkin mama sanki bir satış stratejisine benziyor çünkü yavru ve yetişkin arasında pek fark yok yavrunun içeriği daha fazla et içeriyor. bu konu da düşünceniz nedir?

    YanıtlaSil
  8. Virbac mamaları incelerseniz çok memnun oluruz şuan rövanşta bir mama

    YanıtlaSil
  9. Kutay bey selam,

    Oncelikle yaptiginiz ise buyuk bir saygi duyuyorum. Ulkemizde malesef bilincsiz yasam bicimi son yillarda aldi basini gitti. Sizlerin insanlar icin bilgi isigi olmaniz karanliklari aydinlatmaniz gercekten insan olmanin en guzel niteligi. Umarim hayat size geri donusleri en guzel bicimde yapiyordur. Yillardir takip ettigim blogunuzun son senelerde guncelligini kaybettigini hissediyorum. Keske elimden birsey gelse fakat malesef gelmiyor. Sokaklarda ingilizcesi olmayan bilincsiz vatandas sayisi bir hayli fazla ve hata affetmeyen dost turleride artmakta( cane corso, dogo argentino, german shephard vb) (beslenme acisindan). Malum gunumuz doviz kurlarinda ve ithalat zorluklarinda gercek anlamda kaliteli mama bulmak cok zor. Acana, orijen gibi premium mamalar fda( us food and drug administration) davalarinin kiskaci altinda. Zaten ekonomik olarak edinmek cok zor. Haliyle size bu durumda tekrar ciddi bir is dusmekte. Biz hayvan severlerin yoldaslarimiza nasil
    Besleme yapmamiz gerektigine dair bilgilere oncekinden daha cok ihtiyac duymaktayiz. Lutfen bizi bilgilendirmeyi birakmayin!
    Pro mama markasinin tahilsiz urunlerini incelermisiniz. Varsa tavsiye edebileceginiz guncel fiyat performans urunleri nelerdir? Gunumuz sartlarinda barf yapmak ekonomik ve islevselmidir? Barf mama markalarini incelermisiniz? Artirit ,kalca cikigi ve eklem rahatsizliklarin kalitsal olsa bile Beslenmeyle olan iliskisini aciklarmisiniz?

    Saygilar

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar Felicia mamayı inceyebilir misiniz rica etsem?

    YanıtlaSil
  11. Taste of the wild maması için detaylı inceleme yapabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  12. kutay bey her zamankinden daha çok ihtiyacımız var size lütfen geri dönün

    YanıtlaSil
  13. Merhaba,

    Pawer Shield Tahılsız Hipoalerjenik Kuzu Etli ve Enginarlı Yetişkin Köpek Maması

    inceleyebilir misiniz rica etsem.

    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,
    Lütfen lütfen Mutamin Organics North Atlantic Health Somonlu Köpek Maması ve Mutamin Norveç Somon Yağını inceler misiniz?Çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  15. Exclusion mamayıda incelerisiniz

    YanıtlaSil
  16. Mutamin Organics: North Atlantic Health

    YanıtlaSil
  17. Kudo mama incelemesi yapar mısınız? 🙏

    YanıtlaSil

Köpeklerde Beslenme Nasıl Olmalıdır?

      Köpeklerde beslenme de insanlarda olduğu gibi yaşam kalitesini ve süresini artıracak önemli bir ektendir. Köpeklerde beslenmede olmazs...